Geluidsdemping kantoor, ideaal voor jou!

Geluidsdemping kantoor, ideaal voor jou!

Heb jij een eigen kantoor of werk jij in een kantoorpand? Dan kan je veel last ervaren van geluidsoverlast. Denk aan een drukke snelweg, drilboor in de straat of veel mensen in het kantoor. Dit probleem wil je natuurlijk oplossen. Foamo is het perfecte adres voor jou, ze kunnen jou helpen op het gebied van geluidsoverlast. Geluidsdemping wordt gemeten en je zult na het proces minder tot geen geluidsoverlast meer hebben. Kantoren heb je in verschillende maten en soorten. Zo heb je kantoren die allemaal een aparte ruimte hebben. Dit zijn vaak klassieke kantoren. Iedereen heeft een eigen kantoortje waar je met rust kan zitten. Maar er zijn ook kantoren met open ruimtes. In deze ruimtes werk je dan met meerdere mensen en dat kan geluidsoverlast veroorzaken. Er moet rekening worden gehouden met de mensen hier maar er zijn ook andere oplossingen. Het is belangrijk om volledige concentratie te hebben bij je werk en daarom moet je echt niet worden gestoord. Daarom is het goed om  geluidsdemping kantoor te gebruiken.

Metingen

Om de geluidsdemping op kantoor te optimaliseren, is het eerst nodig  om de nauwkeurige metingen te doen. Foamo is een specialist in het meten van deze geluiden. Met het nauwkeurige meetapparatuur kunnen ze namelijk precies zien hoe hoog de nagalmtijd in de ruimte is. Die gemeten waarde is van een groot belang. Hierdoor kan je zien hoe j e het het beste kunt aanpakken. Er zijn wetten opgesteld dat die niet boven de 0,8 seconden zijn. De meting geeft ook een duidelijk inzicht in de manier waarom je het best kunt aanpakken. Zo kun je in een grote kantoorruimte een akoestische lamp plaatsen. Dit zorgt ervoor dat geluid absorbeert. Geluidsdemping kantoor kan helpen met de concentratie en gezondheid van alle werknemers.

Melamineschuim

De lichtarmaturen zijn gemaakt van melamineschuim. Dit zorgt voor de geluidsdemping kantoor. Dit materiaal is geschikt voor gebruik in alle soorten ruimtes. Het zorgt voor een stillere omgeving.. Met behulp van mallen kan de melamineschuim in super veel verschillende vormen worden geperst. Hierdoor kan jij kijken wat mooi staat in jouw pand en kijken of het past bij jouw huisstijl..

Merk jij of jouw collega’s dat je last ervaart van geluid? dan is het goed om na te denken over het aanschaffen van deze producten. Foamo helpt jou met advies en het meten van deze geluid en de oplossingen. Heb jij vragen? Neem dan een kijkje op de site van Foamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *