Alles wat je moet weten over een wild poelier

Alles wat je moet weten over een wild poelier

Wild poelier Voorschoten

Zoals je weet is wild een natuurlijk product. Wild is rijk aan ijzer en eiwitten en het is ook caloriearm. Wild heeft van nature een natuurlijke en elegante smaak. Deze smaak vind je niet terug bij producten zoals rund, kip of kalkoen. Over het algemeen is wild vlees donkerder van kleur. Doordat de dieren in het wild leven hebben ze meer bewegingsvrijheid gehad en hierdoor een sterkere doorbloeding. Hierdoor is de kleur van het vlees donkerder en krijgt het vlees tevens een unieke smaak. Wild kan je kopen bij een Wild poelier Voorschoten . In dit artikel lees je alles over wild vlees en de wild poelier.

Het beste seizoen om wild te kopen

Het is het beste om wild vlees te kopen tijdens de herfst of winter. Op dit moment is het jachtseizoen of is het net afgelopen en hierdoor weet je zeker dat je vers vlees krijgt. Als je het in andere seizoenen koopt dan is het wild vlees van een lagere kwaliteit. In de lente en de zomer wordt het wild met rust gelaten zodat ze alle tijd hebben om zich in alle rust voort te planten. Wild is het uitgesproken stukje vlees om op je kerstmenu te zetten.

De wild poelier en het assortiment

Een wild poelier heeft vaak een ruim assortiment aan verschillende soorten wild vlees van goede kwaliteit. Daarnaast hebben ze naast de gewone stukken vlees ook vaak lekkere wild pat├ęs, sauzen en confituren die perfect zijn om te serveren bij het wild. De stukken vlees die je gewoonlijk bij de wild poelier vind zijn haas, konijn, eend, patrijs, bosduif, hert, hinde, hertenkalf, ree en everzwijn. Op het moment dat je wild poelier een bepaald stukje vlees niet op voorraad heeft dan kan je vragen of ze dat voor je bestellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *